Skoči na vsebino

Kdor se odloča za novo kuhinjo, naj obišče salon pohištva Dankuchen

  • od

Dankuchen predstavlja enega izmed najbolj vidnih in pomembnih proizvajalcev kuhinj v evropskem pa tudi svetovnem merilu. Do sedaj so njihove kuhinje navdušile že mnogo kupcev, ki so obiskali njihove razstavno-prodajne salone. Povprašali smo njihove prodajalce, v čem je skrivnost njihovega uspeha. Njihov odgovor je bil predvsem ta, da je njihov glavni adut njihova kvaliteta in širok izbor različnih tipov kuhinj. Veliko njihovih kupcev obišče njihov salon na pobudo nekoga, ki je že kupil kuhinjo pri njih in je z njo tudi nadvse zadovoljen in je nad njo tako navdušen, da jo z veseljem priporoča še svojim sorodnikom, znancem in prijateljem.

Kupci kuhinj Dankuchen so velikokrat izjavili, da so se težko odločili, katero kuhinjo izbrati, saj je bila izbira nadvse pestra. Izbiro so jim olajšali prodajalci, ki so jim izdelali brezplačen 3D-izris njihove kuhinje. Prodajalci priporočajo, da si pred prihodom v njihov salon ogledate kuhinje Dankuchen na internetu ali pa v fizičnih katalogih. To vam bo pomembno skrajšalo čas, ki ga boste porabili za izbiro vaše kuhinje, saj si boste lahko že vnaprej ustvarili predstavo o svoji sanjski kuhinji. Nemalokrat je treba pri izbiri kuhinje upoštevati tudi debelino vaše denarnice. Prodajalci v salonih Dankuchen so nas seznanili s tem, da imajo ves čas akcije pri prodaji kuhinj, s katerimi se cena vaše kuhinje lahko bistveno zniža in postane cenovno veliko bolj dostopna za širši krog kupcev.

Prodajalci so nam pokazali najnovejše kuhinje, ki jih poleg modernega dizajna in čudovitih barv odlikuje še posebna lastnost materialov, na katerih se ne poznajo prstni odtisi. Ta novica je dobrodošla predvsem za gospodinje, saj jim ne bo treba ure in ure čistiti kuhinjskega pohištva. Zadoščal bo le poteg z mehko vlažno krpo. Tako bodo prihranile veliko dragocenega časa in ga bodo lahko koristno uporabile v druge namene.