Skoči na vsebino

Razmišljam, da bi izpit za čoln Kranj, bila primerna izbira, da dobim izpit

Razmišljam, da bi izpit za čoln Kranj, bila primerna izbira, da dobim izpit

Ravno sem iskala en podatek za nakup čolna in sem našla oglas za izpit za čoln Kranj, kare me je popolnoma presenetilo. Niti nisem razmišljala to tem, kje bom delala izpit po tem, ko bom kupila čoln. Še tega ne vem, kakšen čoln bom kupila, ker vse, kar vem je, da hočem čoln. Takoj, ko sem našla oglas, sem odšla preverit kaj imajo termine za tečaj in kakšna je cena, da se malce pripravim. 

Na srečo je ravno eden čez dober mesec, kar pomeni, da bo ravno pravi čas, saj bo do takrat že morala imeti čoln doma. Vseeno bom najprej izbrala čoln in počakala, da bom imela točen datum, kdaj bo čoln tukaj, preden bom uredila termin za izpit za čoln Kranj, ker nočem, da se mi kaj zalomi. Lahko, da bom čoln imela prej in bo izpit za čoln Kranj, nekaj, kar ne bo prišlo v poštev. Vseeno lahko delam ta tečaj tudi preko spleta, čeprav bi ga raje naredila v kakšni skupini. Ampak, če ne bo druge in se mi bo zdelo smiselno, da pohitim z izpitom, potem bom vse skupaj prestavila. Teoretični del praktično lahko naredim kjerkoli. Lahko na lokaciji, lahko preko spleta in lahko tudi na obali.

Nadaljevala sem iskanje čolna po spletu, vedela sem bom vseeno morala potem na ogled v trgovino in predvsem po vse informacije. Kdo pa kupi čoln za par tisoč evrov po spletu, brez da bi ga videl? Jaz zagotovo ne. To je nekaj, kaj bom najprej videla v živo in se potem odločila. Pa tudi, če mi izpit za čoln Kranj, ne bo potem časovno primeren. Bolj, da imam čoln kakršnega si želim kakor pa, da imam nekaj kar sem kupila na hitro. Ko sem gledala malce po spletu, sem videla, da je izpit za čoln Kranj, ena izmed mnogih opcij, kar je pravzaprav zelo dobro.