Skoči na vsebino

Odločila sva se za nepremičnine Izola

  • od

Prišel je čas za korenito spremembo v življenju. Ponoči sem sanjala in nepremičnine Izola so se mi trikrat pojavile v sanjah. Z možem sva se pred kratkim odločila, da  prodava svojo hišo v Ljubljani, otroka sta odrasla in odšla po svoje. Za naju je hiša postala prevelika, prišel je čas, da sva dočakala najino penzijo. Naveličala sva se mestnega vrveža. Zjutraj sem se spomnila svojih sanj in povedala možu, da so nepremičnine Izola prava ideja za prihodnost. 

Odločila sva se za nepremičnine Izola

Sedla sva v avto, besede nepremičnine Izola so še vedno odmevala v nama, zato je bila Izola prva postojanka, za katero sva upala, da bo prava. Prispela sva, se sprehodila po mestu, ki se naju je z svojo domačnostjo majhnega ribiškega kraja dotaknilo. To je to, to si želiva. Majhen kraj, kjer kmalu poznaš svojega soseda, ki ga pozdraviš zjutraj ko stopiš na ulico, kjer te v najbližji kavarni zjutraj pričakajo z besedami: “Ali bosta kot običajno?”. Tako sva si vse skupaj predstavljala ob ogledu Izole. 

Ko sva se takole z roko v roki sprehajala, nama je takoj padel v oči napis nepremičnine Izola, ki je visel v izložbi agencije. Vstopila sva in povedala, da iščeva prikupno trisobno stanovanje z pogledom na morje in možnostjo parkiranja, še boljša bi bila majhna samostojna enota. Agentka nama je pokazala dve lokaciji, ki sta ustrezali najinim željam. Prva je bila sicer v redu, ampak druga naju je oba očarala. Bilo je stanovanje na super lokaciji, v bližini morja, z majhno teraso, vseljivo takoj, lastniki so bili pripravljeni menjati z najino hišo z doplačilom.

Poklicala sva hčerko in sina, da se naslednji dan vsi skupaj dobimo v Izoli. Ko sta prispela, sva jih vprašala ali jim besede nepremičnine Izola kaj pomenijo. Seveda nista vedela kaj imava za bregom. Peljala sva jih na ogled stanovanja in jim povedala, da razmišljava o nakupu. Razložila sva jima, da sva se odločila za trisobno stanovanje zato, da bosta tudi onadva lahko prihajala na obisk. Najbolj od vsega naju je razveselilo dejstvo, da sta nad idejo tudi onadva navdušena in naju popolnoma podpirata. Tako sva skoraj čez noč postala prebivalca Izole.