Skoči na vsebino

Kako spodbuditi rast trepalnic na popolnoma naraven način?

Ženske se velikokrat znajdejo v položaju, ko ugotovijo, da potrebujejo nekaj, kar bo pospešilo rast trepalnic. Nekatere ženske imajo že od rojstva tanjše ter tudi bolj kratke trepalnice kot bi si želele. Sčasoma, pa se še dodatno razredčijo zaradi uporabe različnih maskar in odstranjevalcev ličil. Posebna težava so tudi umetne trepalnice, saj se je že večkrat zgodilo, da so ženske po odstranitvi umetnih trepalnic, ostale skoraj brez trepalnic. V takih primerih morajo nujno poseči po serumu za rast trepalnic ali pa izbrati kako naravno sredstvo, ki bo spodbudilo njihovo rast.

Ne glede na to ali se boste odločile za serum za rast trepalnic ali pa ricinusovo olje, morate biti pripravljene, da bo treba počakati dva do štiri tedne, da se bodo pokazali prvi rezultati. V zadnjem času se vedno več žensk odloča za uporabo ricinusovega olja za rast trepalnic, ki so ga skoraj v celoti izpodrinili dragi serumi za rast trepalnic. Marsikatera ženska, ki se ji je zdel strošek za nakup seruma za rast trepalnic prevelik zalogaj, je pobrskala po knjigah in internetu in znova odkrila čudežno moč ricinusovega olja. Že naše prababice in babice so spoznale njegovo izjemno učinkovitost, ki jo ima na rast trepalnic, obrvi in las.

Z njim so si uspešno pomagale, nato pa je doživel zaton ob prihodu različnih serumov, ki so obljubljali hitre in zelo dobre rezultate. Sčasoma pa se je le pokazalo, da so serumi za rast trepalnic lahko tudi škodljivi za kožo vek. Včasih se zgodi, da razdražijo kožo ali pa povzročijo temnejšo obarvanost vek. Zelo redko pa se lahko tudi zgodi, da pride do prave preobčutljivostne reakcije na koži vek, ki zahteva obisk zdravnika ali celo dermatologa. Z uporabo ricinusovega olja za rast trepalnic pa sevam kaj takega ne more zgoditi, saj gre za popolnoma naravno olje, ki ga koža zelo dobro prenaša.