Skoči na vsebino

Nespresso za dobro jutro res ni slaba stvar

  • od

Načeloma jo sem že od malih nog kavoholik. Res obožujem kavo in brez nje skorajda ne morem začeti normalno dan. Kava je nekaj, ki mi da tisto jutranjo energijo, da sploh začnem normalno funkcionirati in da se me ljudje ne ustrašijo, ko me vidijo. Res ne vem, zakaj sem takšna, a čisto vsako jutro, ko se zbudim, se zbudim kot nek zombi.

Kavica je tako postala res zelo pomemben del mojega dneva oziroma mojega življenja. Vsako jutro rado spijem črno kavo brez mleka ali sladkorja samo črno kavo ravno toliko, da se zbudim. Potem pa, ko sem začela delati, je to seveda tudi postal problem, saj nisem imela zjutraj časa si narediti kavo. Ugotovila sem, da si bom morala kupiti neko aparaturo, da mi bo delala kavo namesto mene. Brskala sem po spletu in takoj mi je padel v oči Nespresso kavni aparat. Ko sem brala različna komentarja sem ugotovila, da je Nespresso kavni aparat res aparat, s katerim so vsi zadovoljni. Ravno zato sem vedela, da bom Nespresso tudi kupila.

Nespresso za dobro jutro res ni slaba stvar

Takoj ko sem ga naročila, sem že dobila mail, kjer so mi obrazložili, da bo Nespresso kavni aparat zelo hitro dostavljen k meni domov. In res sem ga dobila v roku ena tedna. Bila sem zelo presenečena nad tako hitro dostavo in s samo aparaturo sem bila zelo zadovoljna. Nespresso je sedaj del mojega vsakega jutra. Zjutraj samo ostanem ter prižgem Nespresso, ki mi potem naredi kavo, medtem ko se jaz oblečem in umijem. Potem lepo spijem jutranjo kavo ter se odpravim v službo nekoliko normalna. S to odločitvijo sem bila res zelo zadovoljna, saj si ne bi morala drugače predstavljati mojih jutranjih delov dneva. Zaradi tega kavnega aparata imam sedaj omogočen na to, da se v miru oblečem in umijem in hkrati lahko spijem tudi svojo jutranjo kavo ter postanem nekoliko normalen.